Vær med til at skabe rammerne for en drømmejul, når vi den 24. december byder sårbare forældre og børn velkommen på Copenhagen Contemporary til juleaften.

Som frivillig er du garanteret en ekstraordinær jul, som er både utrolig givende og til tider følsom. Vi søger hjælp til forberedelserne den 23. december, og juleværter den 24. december.

Læs mere om de forskellige opgaver her, og tilmeld dig.
NB: Tidsintervallerne kan variere en smule.

Forbered Ønskejul den 23/12 kl. 10-18

Ønskejul søger frivillige, som har lyst til at forberede juleaften for sårbare forældre og børn.

Klargøringen består blandt andet i at stille op i spisesalen på Copenhagen Contemporary, pynte juletræ, organisere julegaver og indpakningsstationer, samt opsætning af bar til drikkevarer. Ønskejul sørger for god julemusik, æbleskiver og frokost.

Som frivillig den 23. december, har du også mulighed for at tilmelde dig holdet af frivillige den 24. december.

Bliv vært den 24/12 kl. 12-22:30

Som vært ved Ønskejul vil du, sammen med ca. 100 andre frivillige være med til at skabe en imødekommende og tryg stemning for vores deltagende familier.

Alle familier får tilknyttet en vært, som også vil spise julemiddagen ved familiernes eget bord. På denne måde sørger Ønskejul for, at alle juletraditioner kan holdes i hævd.

Som vært vil du i løbet af dagen hjælpe børn med blandt andet juleklip, gaveindpakning, uddeling af drikkevarer i baren og andre ad hoc opgaver. Vi slutter dagen af med oprydning af lokalet.

Aldersgrænsen for værtskab er 18 år.

Har du spørgsmål, eller brug for hjælp? Skriv til os på Kontakt@oenskejul.dk